Affiliate marketing til perfektion - vi følger projekterne helt til dørs

Vi har arbejdet med affiliate marketing i mange år nu - og vi ved efterhånden, hvad der skal til for at få succes med et affiliate website.

Frederik
CEO

Gennem mange års erfaring har vi specialiseret os i affiliate marketing, hvor vi udvikler og driver et række store affiliate sider i forskellige nicher på dansk såvel som på engelsk. Ens for alle de sider er, at samtlige facetter af siden spiller - både på det visuelle og det kodemæssige. Samtidig er af vores sider udviklet med henblik på SEO, så sider har potentiale til en topplacering på Google.

Vi kører jævnligt SEO kampagner på vores affiliate sider indtil de opnår de ønskede placeringer på søgemaskinerne. De sider vi driver er vores indkomstgrundlag og er derfor noget, som vi tager meget seriøst. På nuværende tidspunkt er vi ved at udvide vores portefølje af sider og tilbyder derfor ikke udvikling af affiliate sider til private. Dog er vi åbne for samarbejder, så hvis du kunne tænkte dig et samarbejde, annonceringsaftale eller lign, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Inden vi starter et projekt kører vi altid grundige keyword- og konkurrentanalyser, så vi aldrig går alt i byen med vores projekter. De mange sider vi driver omhandler blandt andet iPhone tilbud, knallertforsikring og american pancakes.

Hvis du selv har et stort nedværk af forskellige nichesider, er vi meget åbne for et samarbejde på den ene eller den anden måde. Du skal føle kommen til at sende os en mail med spørgsmål eller tilbud på samarbejder, så vil vi svare dig indenfor 48 timer.